błąd - gdańsk i gdynia

Tutaj są zgłaszane problemy dotyczące używania aplikacji

błąd - gdańsk i gdynia

Postprzez macaron w Pią Cze 19, 2009 11:36 pm

Witam!
Ściągnąłem najnowszą wersję rozkładu i niestety pojawia mi się przy każdej linii błąd. Tyczy się to zarówno Gdańska jak i Gdyni.
odpalam aplikację, wybieram "rozklad linii", wpisuję dowolny numer, np 109, wybieram kierunek a później przystanek i pojawia mi się taki błąd:
Blad!!!
BladBledny format strumienia (109.sch3).

Taki błąd jest przy każdej linii, tylko zmienia się nazwa tego pliku xxx.sch3
macaron
 
Posty: 6
Dołączenie: Nie Kwi 20, 2008 5:14 pm

Re: błąd - gdańsk i gdynia

Postprzez jamnik89pl w Sob Cze 20, 2009 10:11 am

U mnie ten sam problem, najnowsza wersja wywala ciągle ten sam błąd :(
jamnik89pl
 
Posty: 1
Dołączenie: Sob Cze 20, 2009 10:10 am

Re: błąd - gdańsk i gdynia

Postprzez fiat1111pl w Sob Cze 20, 2009 11:28 am

Wczoraj udało mi sie sciagnac rozklad Jazdy MPK Kielce i sie ucieszylam sie, ale moja radosc nie trwala dlugo, gdyz za kazdym razem pojawia sie identyczny blad, przy wyszukiwaniu numeru linii autobusowej: "bledny format strumienia (2.sch3)".
Prosze o poprawienie tego bledu.

Aga z KIELC
fiat1111pl
 
Posty: 1
Dołączenie: Sob Cze 20, 2009 9:08 am

Re: błąd - gdańsk i gdynia

Postprzez marcin78 w Sob Cze 20, 2009 1:16 pm

Hmm, to samo u mnie. Wcześniej działało poprawnie. Czyżby coś związne z datą?
Dotyczy rozkładu Warszawa. Rozkład na przystanku, Szczegóły wybranego połączenia i jeszcze gdzieś w ustawnieniach (chyba czasu).
marcin78
 
Posty: 2
Dołączenie: Pią Cze 19, 2009 6:05 pm

Re: błąd - gdańsk i gdynia

Postprzez marcimix w Sob Cze 20, 2009 3:39 pm

U mnie jest to samo, a mieszkam w Łodzi ;(
Przestawiłem datę na 2001 rok i wszystko jest cacy czyli błąd z datą :)
marcimix
 
Posty: 25
Dołączenie: Pią Cze 05, 2009 6:02 pm

Re: błąd - gdańsk i gdynia

Postprzez admin w Sob Cze 20, 2009 4:37 pm

Przy ostatniej aktualizacji programu wkradł się mały błąd, który ujawnił się dopiero w sobotę.
Na serwerze jest już dostępna poprawiona wersja aplikacji.
Zapraszam do testowania.

Poza poprawą błędu dodałem również stronicowanie przy wyborze linii z lisy.
Niektóre modele telefonów mają problem z wyświetleniem większej liczby elementów na liście,
zatem ograniczyłem wielkość listy do 50 pozycji.
admin
Site Admin
 
Posty: 1151
Dołączenie: Czw Cze 07, 2007 11:02 am


Powróć do Problemy z użytkowaniem

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron